WENKBRAUWEN EPILEREN OF WAXEN

Epilatie/Wax

Vanaf 12,-euro

Boek je epliatie/wax

Je wenkbrauwen hebben een enorme impact op je look. Om je wenkbrauwen in een mooie vorm te krijgen moet je de ‘verdwaalde’ haartjes die onder of boven de wenkbrauw groeien verwijderen. Epilatie is een goede manier als je huid gevoelig is voor wax. Waxen geeft een mooi resultaat met scherpe geraffineerde wenkbrauwen.

Wenkbrauw styling

Epilatie en kleuren

Vanaf 20,- euro

Boek epilatie en kleuren

Je kan natuurlijk elke dag in de weer gaan met wenkbrauwpotloodjes en -poeders, maar dat vergt veel tijd. Wil je voor een langere tijd geen omkijken hebben naar je wenkbrauwen, dan is verven een uitstekend idee. De verf legt een laagje om de wenkbrauwen waardoor de wenkbrauwen meteen voller lijken. Vooral de uiteinden van de wenkbrauwen zijn vaak dunner, waardoor je ze bijna niet ziet. Met wenkbrauwverf zorg je ervoor dat je wenkbrauwen goed naar voor komen. Het mooiste en meest natuurlijk resultaat behaal je wanneer je voor wenkbrauwverf kiest, die net één tintje donkerder is dan de natuurlijke wenkbrauw.

Accentueer je wenkbrauwen

Kleuren

Vanaf 10,- euro

Boek kleuren wenkbrauwen

Staan je wenkbrauwen van nature mooi in vorm? maar kunnen ze wat meer geaccentueerd worden. Dan is kleuren de ideale optie!

ZONNEN EN ZWETEN MET MAKE-UP

Permanente make-up wenkbrauwen

Vanaf 390,- euro

Boek permanente make-up wenkbrauwen

Het is ideaal voor iedereen die er perfect wil uitzien, voor dames met een actieve levensstijl, die gaan zwemmen of aan sport doen ….

Voor iemand die geen volle wenkbrauwen heeft. Ook voor mensen die vaak huidirritaties hebben door het gebruik van de klassieke make-up betekent permanente make-up een uitstekend alternatief. Het resultaat oogt zoals de klassieke make-up (héél naturel) dat perfect blijft gedurende een lange periode(1,5- 3 jaar) Het pigment wordt doffer doorheen de jaren door de invloed van de zon. Vanaf nu kan je zwemmen, zonnen, zweten … met make-up.

SEMI PERMANENT MET HAIRSTROKE TECHNIEK

Microblading

Vanaf 320,- euro

Boek je microblading

Met microblading, de manuele haartjestechniek, pigmenteren we ultrafijne wenkbrauwhaartjes tussen en over jouw natuurlijke haren. Hiervoor werken we minder diep, wat zorgt voor een super naturel resultaat. Het verschil met 3D hairstrokes? Dat is de machinale versie van microblading. Wat voor jou de mooiste techniek is, hangt af van jouw huidtype. No worries! Dit bespreken we samen voor we de behandeling starten. Handige tip! Plan de behandeling niet de dag voor je trouw (of een ander belangrijk event) in! Je microblading wenkbrauwen zullen de eerste 2 weken donkerder zijn. Daarna zie je de correcte kleur. De neiging om altijd aan korstjes te krabben? Die drang moet je de eerste dagen echt weerstaan!

Lorem ipsum dolorem

Powder brows

Vanaf 320,- euro

Boek powder brows

ij de permanente make-up techniek ombré powderbrows pigmenteren we op een zachte manier tussen jouw wenkbrauwhaartjes om een poedereffect te bereiken. Hetzelfde resultaat alsof je met wenkbrauwpoeder over je wenkbrauwen gaat om ze meer op te vullen. Zo krijg je vollere wenkbrauwen.

Belangrijkei nfo!J e wenkbrauwen zullen de eerste 2 weken een donkerdere kleur hebben. Pas daarna zal je de werkelijke kleur van je powder brows zien. Let op dat je in geen geval aan de korstjes krabt.