NIET ELKE HUID IS HETZELFDE...

Huidanalyse

Vanaf 45,-euro

Boek je huidanalyseBoek je huidanalyse en eerste behandeling

Na een eerste kennismaking en huidanalyse bekijken we wat jij nodig hebt en welk type behandeling het beste bij jouw huid en uiteindelijke doel past. Op basis daarvan plannen we één of meerdere afspraken voor een behandeling of kan je kiezen voor een totaaltraject. Met onze gespecialiseerde producten kan je thuis de behandeling verder zetten en ondersteunen.

Je kan een huidanalyse op zich boeken of inclusief een eerste behandeling. Boek je een huidanalyse inclusief de eerste behandeling dan wordt de analyse niet aangerekend.

Huidverbetering via ultrasone golven

HIFU

Vanaf 95,- euro

Alles over HIFU behandelingen

De niet-invasieve behandeling verstrakt en lift de verslapte huid, lost lokale vetophopingen op en verstrakt de kaaklijcontouren op basis van Ultrasound. Het apparaat beschikt over zeven cartridges met verschillende dieptes, die geschikt zijn voor zowel het gelaat en lichaam.

VERNIEUWING VAN DE HUIDCELLEN

Mesopeel

Vanaf 135,- euro

Alles over Mesopeel behandelingen

Met een chemische peeling zorgen we voor het verwijderen van de dode huidcellen en stimuleren we intensief de celvernieuwing. Hierdoor wordt de opname van de actieve werkstoffen enorm verbeterd en krijgt de huid weer een frisse en gezonde uitstraling. Daarnaast kunnen we met specifieke peelings dieper werken op bepaalde huidindicaties zoals pigmentatie, acné, grove huidstructuur, fijne lijntjes en rimpels.

Dé behandeling tegen pigmentvlekken/ Melasma/ huidbeschadigingen met hyperpigmentatie

Cosmelan traject

Alles over cosmelan behandelingen

Hormonale pigmentvlekken, ook wel ‘melasma’ of ‘zwangerschapsmaskers’ ontstaan door hormoonschommelingen tijdens de zwangerschap of tijdelijke hormonale stoornissen in combinatie met overmatig en onbeschermd zonnen.

Wilt u uw hormonale pigmentvlekken behandelen? De Cosmelan behandeling van ElleZa verbetert hormonale pigmentvlekken gevoelig en voorkomt nieuwe huidverkleuringen.

MICROKANAALTJES IN DE HUID

Microneedling

Vanaf 180,- euro

Boek je microneedling behandeling

Microneedling verbetert tal van huidproblemen aanzienlijk en zorgt voor een algemene huidverbetering. Na slechts 3 behandelingen zie je al een duidelijk resultaat. Je huid oogt veel strakker, jonger en frisser en egaler. Met een vibrerende microneedle maken we microkanaaltjes in de huid. Waardoor er een optimale opname is. Wij passen een machinale techniek toe, wat ons toelaat de behandeling op de verschillende huiddiktes af te stemmen.

We werken met hooggewaardeerde werkstoffen van Mesoestetic, aangepast aan het huid probleem. Maar ook wordt het natuurlijk herstel proces van de huidgeprikkel om zo tot een duurzame en structurele huidverbetering te komen.

HYDRADERMABRASIE VOOR HUIDVERBETERING

Aquaglo

Vanaf 150,- euro

Boek aquaglo

De Aqua Glo is een combinatie van een krachtige vacuüm-dermabrasie middels een speciale kop met de ‘facial tip’ en gelijktijdig diep insluizen van het speciale S1 reinigende en peeling serum, welke onder vacuümdruk de huid en poriën diep en intensief reinigen (schoonspoelen en peeling), de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen.

Daarna volgt er een zachte vacuüm-massage en gelijktijdig diep insluizen van het speciale S3 voedende, hydraterende en antioxidant serum.

LED BEHANDELING

Lumi 8

Vanaf 40,- euro

Boek je Lumi 8 behandeling

Anti-aging, huidverstrakking, acne, pigmentvlekken, striemen, littekens, doffe teint, couperose en rosacea, vergrote poriën, wondheling: allemaal huidproblemen die doeltreffend behandeld kunnen worden met de Lumi 8 LED. De techniek van Lumi8 heet “photo regulation”: LED-licht dringt in de huidcellen en wordt omgezet in celenergie.

IPL en laserbehandelingen produceren warmte. Deze warmte kan inflammatie veroorzaken in de huidcellen en de behandeling pijnlijk maken. De LED-lichttechnologie van Lumi8 daarentegen levert enkel veilig en puur licht op de huid zonder warmte effect. Hierdoor worden behandelingen mogelijk op een aangename en veilige manier, zonder herstelperiode en neveneffecten, die huidversteviging, huidverjonging en wondheling ondersteunen en uitvoeren.

DERMAPLANNING

Krijg je glow met dermaplanning!

Vanaf 40,- euro bij een andere behandeling.90,- euro als compleetbehandeling.(incl. masker, cryo, led)

Boek je dermaplanning behandeling

Dermaplaning wordt uitgevoerd met een chirurgische mesje. Het klinkt misschien een beetje eng, maar dat is het absoluut niet. Met het mesje worden dode huidcellen en donshaartjes verwijderd en dat zorgt voor een gloweffect. De huid voelt na de behandeling zo zacht als een babyhuidje. De behandeling kan aangevuld worden met o.a. een bindweefselmassage, peeling of LED-Lichttherapie, om zo een optimaal resultaat te krijgen. De huid die behandeld is met dermaplaning neemt tot 60% meer werkstoffen op, waardoor het effect van de aanvullende behandelingen nog mooier is.

Een structurele aanpak...

Combinatietrajecten

Vanaf 85,- euro

Ontdek onze combinatietrajecten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

Eyecon Behandeling (KUUR van 6 weken) 1 behandelin/ week

Eyecon

Vanaf 130,- euro

Ontdek onze eyecon

De oplossing voor donkere kringen, wallen, fijne lijntjes en overhangende oogleden. De huid rondom de ogen is 5 keer dunner dan de huid op het gelaat.

Het afvoeren van afvalstoffen is complexer en afhankelijk van interne factoren en de huid is gevoeliger. Daarom heeft de huid rondom je ogen een specifieke behandeling nodig. De Mesoestetic Eyecon oogbehandeling is hiervoor de oplossing.

De Mesoéclat methode is een behandeling die vanaf de éérste behandeling direct, zichtbaar resultaat geeft.

Mesoéclat Kuur

Vanaf 130,- euro

Ontdek onze Mesoéclat Kuur behandeling

Mesoeclat anti-aging behandeling
Mesoeclat anti-aging behandeling. Mooie anti-aging behandeling om de eerste tekenen van huidveroudering aan te pakken. De behandeling is los te ondergaan maar ook in een kuur van 5 behandelingen. In een kuur ga je steeds dieper in de huid werken waardoor het resultaat beter zal zijn.

Huidveroudering
Huidveroudering is een proces dat ontstaat door interne en externe factoren. UV-straling is een grote oorzaak van externe factoren. Met deze behandeling gaan we de gevolgen van huidveroudering aanpakken. Ook blijven de dode huidcellen langer op de huid liggen door de vertraging van de celdeling. Met de peeling in deze behandeling gaan we dit proces versnellen waardoor de huid een frissere uitstraling krijgt.