Wielrenners zoals Wout Van Aert, Sanne Cant… en BV’s waaronder Valerie De Booser, Kim Engelbosch, Ellen Petri, Zsofi Horvath en Evy Gruyaert gingen u reeds voor! Bij laserkabinet @elleza kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor een nauwkeurige en doeltreffende laserontharing met state-of-the-art lasers.

Hoe bereid je je voor op de laserontharing?

Een maand voor de behandeling mogen geen haartjes meer worden geëpileerd of uitgetrokken. Scheren mag tussen de behandelingen door. 4 tot 6 weken voor en na de behandelingen is zonnebank ten sterkste af te raden. Ook directe blootstelling aan de zon is niet toegelaten voor de te behandelen zones. U moet zich steeds beschermen met minimum factor 50. Gebruik geen zelfbruiners in de te ontharen zone.

Wat na de behandeling?

Onmiddellijk na de behandeling wordt de huid gekalmeerd met flamigel en raden we aan niet teveel zeep te gebruiken in de behandelde zone zolang de huid geïrriteerd is. U mag de huid hydrateren zoals voordien.  24-48u na de behandeling geen warm bad of sauna. Tussen de behandelingen mag u de haren blijven scheren, wel niet meer waxen of epileren.

Boek laserontharing

De Lightsheer Desire is aanpasbaar aan ieder huidtype! De laser kan zowel voor fijne en gevoelige huid (oksels en bikini) als voor meer robuuste haren (baard) worden gebruikt.

Deze methode is geschikt voor (over)beharing in het gezicht, oksels, bikini, rug, borst, benen, nek,…

Bij mensen met een rode haarkleur stellen wij steeds een gratis test voor. Onze ervaring leert dat mensen met rode haren niet in aanmerking komen . In dat geval raden we een behandeling met Elektrolyse aan.

Deze behandeling is bijna nooit terugbetaald. Enkel na een heelkundig ingreep voor een fistel kan er in sommige gevallen een terugbetaling gedeeltelijk voorzien zijn. Maar dit hangt af van uw mutualiteit en dient wel door de behandelende arts voorgeschreven te worden.

Er kan op uw vraag steeds een factuur opgemaakt worden voor een bijkomende verzekering. Na heelkunde voor een fistel ingreep kan u eventueel beroep doen op via uw hospitalisatieverzekering om een gedeelte van uw laserbehandeling terug te krijgen. Uw behandelende arts moet dit echter wel voorschrijven.

Afhankelijk van het lichaamsdeel zal de tijdsduur variëren. Een laserbehandeling van de bikini duurt ongeveer 30 min.

U bent steeds welkom na afspraak. We leggen u alles zeer duidelijk uit zodat er achteraf geen misverstanden kunnen ontstaan. Zo kan u zonder zorgen de laserbehandeling starten.

De laser werkt enkel op uw haar en het haarzakje. De golflengte van de laserstraal is zeer nauwkeurig zodat enkel één bepaalde (haar)kleur wordt getroffen. En die kleur kan op de laser perfect ingesteld worden. De laserstraal is ook zo fijn dat er bijna geen schade aan de aanpalende huid zal aangebracht worden. Laserbehandeling is niet mogelijk tijdens de inname van bepaalde medicaties zoals bijvoorbeeld isotretinoïne (Roaccutane) of tetracylines. U dient dit te vermelden voor aanvang van de behandeling.

De nieuwste generatie diodelasers zijn  medisch gekeurd en zijn ook FDA ( Food and drug agency in de USA ) goedgekeurd. De FDA geeft enkel goedkeuring als bewezen is dat 95 % van de haren weg zijn na behandeling; dit wordt als definitief beschouwd. U zal zien dat uw haartjes na de laserbehandeling tot 3 weken nadien duidelijk uitvallen. Om een definitieve ontharing te krijgen zijn er gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig telkens om de 8 weken. U plant ieder jaar een onderhoud in.

Alle lichaamsdelen kunnen onthaard worden.

Uiteraard ontharen mannen  zich zodat zich dezelfde problemen van ingegroeide haren met ontstekingen kunnen voordoen. Haren komen vaak bij mannen op de rug voor en ook daar gaan wij een definitieve oplossing kunnen aanbieden. Er worden heel wat mannen behandeld in onze praktijk. Ook veel sporters wensen een definitieve ontharing van de benen om massage toe te laten en de benen  niet altijd te moeten harsen.

Een definitieve ontharing is waar iedereen toch van droomt. Nooit meer scheren geeft zoveel voordelen. Denk maar alleen al aan de tijd dat u kan besparen. Het geeft u zoveel comfort om niet meer te moeten denken om met ontharingscrème of hars te moeten beginnen voor het sporten, zwemmen… Er is immers geen enkele ontharing zo grondig en mooi dan na een definitieve ontharing met de diodelaser.