Accent wimperlijn boven en onder, eyeliner, oogcontouren

Ogen

Vanaf 200,- euro

Boek permanente make-up ogen

Ideaal voor iedereen die er perfect wil uitzien, voor dames met een actieve levensstijl, die gaan zwemmen of aan sport doen. Voor mensen met smalle lippen of een vage lipcontour of voor iemand die geen volle wenkbrauwen heeft. Heb je vaak huidirritaties door het gebruik van klassieke make-up? Dan is permanente make-up een uitstekend alternatief. Het resultaat oogt héél naturel en blijft perfect voor 3 à 5 jaar. Ben je niet gewoon om veel make-up aan te doen, kies dan voor Accent wimperlijn. De vorm van de ogen gaan daarmee niet veranderen. Maar het gaat wel een prachtig accent geven aan de ogen. Ook onderaan de ogen is dit super natuurlijk. Meestal start ik met een 3/4 lijntje. Heel zacht vervagend naar binnen toe. Ook de volledige oogcontour is mogelijk. Samen bespreken we welk resultaat je wil bereiken.

Microblading en powder brows

Wenkbrauwen

Vanaf 390,- euro

Boek permanente make-up wenkbrauwen

Word wakker met mooie wenkbrauwen!
Kies voor Microblading (Hairstrokes techniek) of Powder brows. In samenspraak, op het moment zelf kunnen we ook nog kiezen om de 2 technieken te combineren. Bv aan de basis hairstrokes, en de verdere wenkbrauw met de Powder brows techniek. Ik doe niet mee aan modetrends, maar ik kijk wat het meest zacht en natuurlijke is.

Onmiddelijk na is het altijd donkerder dan het werkelijke eindresultaat.

Anders dan de ogen hebben de wenkbrauwen meestal al een touch-up nodig na 1,5 jaar om het pigment -kleur mooi natuurlijk te houden. Dit is vooral zo bij een reconstructie van de wenkbrauw.

Een bijwerking -3 mnd. = 50 €

 

Is de permanente Make-Up door mij gedaan, dan krijg je bij een bijwerking langer dan 3 maand  steeds -20%.

 

Lip contour, ombré lips en blusing lips.

Lippen

Vanaf 415,- euro

Boek permanente make-up lippen

Ideaal voor iedereen die er perfect wil uitzien, voor dames met een actieve levensstijl, die gaan zwemmen of aan sport doen. Voor mensen met smalle lippen of een vage lipcontour. De lipcontour zoals we dat kennen van vroeger, wordt niet meer gedaan. De nieuwe technieken zorgen er voor dat de lippen er op elk moment verzorgd uit zien. Zijn je lippen asymetrisch en wil je graag een mooie vorm, dat is mogelijk. Maar ook kan je smalle lippen optisch gezien net iets voller laten lijken. Ook bleke lippen kunnen we weer een frisse kleur geven.

Niet iedereen heeft mooie lijnen in de lippen. De lijnen kunnen minder zichtbaar zijn door het veelvoudig laten toepassen van lipfillers, of uitbraak van koortslip/ Herpesvirus. Denk er aan dat je pas 4 weken na het plaatsen van lipfillers permanente Make-Up aan de lippen kan doen. Je kan 2 weken na het plaatsen van lippigmentie terug lipfillers nemen. Heb je ooit al een koortslip/ Herpesvirus gehad, neem dan eerst contact met mij op, alvorens een afspraak te boeken voor lippigmentie.