DIRECT ZICHTBAAR RESULTAAT

Mesoéclat

Vanaf 550,- euro

Boek Mesoéclat

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met huidveroudering. De mate waarin je huid veroudert is afhankelijk van verschillende factoren, zoals erfelijke aanleg of de hoeveelheid UV-straling waaraan je huid werd blootgesteld. Maar ook factoren als stress, luchtvervuiling, slaaptekort en roken bepalen in grote mate hoe je huid veroudert. De Mesoeclat methode is een behandeling die vanaf de eerste behandeling direct, zichtbaar resultaat geeft.  Door een intensieve behandelingskuur te volgen – waarbij u iedere twee-drie weken bij ons een behandeling ondergaat – en de juiste thuisproducten te gebruiken, zorgen we voor verbetering en blijvende resultaten.  

BEHANDEL PIGMENTVLEKKEN EN VOORKOM HUIDVERKLEURINGEN

Cosmelan

Vanaf 695,- euro

Boek Cosmelan

De Cosmelan behandeling is inmiddels al 25 jaar een erkende behandeling voor pigmentvlekken, hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en melasma (ook wel zwangerschapsmasker genoemd). Onze behandeling verbetert hormonale pigmentvlekken gevoelig en voorkomt nieuwe huidverkleuringen. De Cosmelan behandeling is een zeer intensieve behandeling waarbij een sterke vervelling zal optreden. Een goede voorbereiding en nabehandeling is daarom noodzakelijk omdat er een nieuwe huid tevoorschijn komt. Ook kan de huid er rood uitzien. Daarnaast is het belangrijk om dagelijks een goede dagverzorging met UV-bescherming te gebruiken om je nieuwe huid goed te beschermen.

DE OPLOSSING VOOR DONKERE KRINGEN, WALLEN EN OVERHANGENDE OOGLEDEN

Eycon

Vanaf 690,- euro

Boek Eycon

De oplossing voor donkere kringen, wallen, fijne lijntjes en overhangende oogleden! De huid rondom de ogen is 5 keer dunner dan de huid op je gezicht. Het afvoeren van afvalstoffen is complexer en afhankelijk van interne factoren en de huid is gevoeliger. Daarom heeft de huid rondom je ogen een specifieke behandeling nodig. Het is een behandelkuur speciaal voor de ogen die bestaat uit 6 behandelingen van 1 behandeling per week.